Massages

Een overzicht van onze massagebehandelingen
Maak een afspraak

Ontspanningsmassage

Rug-nek-schouders 35 min: € 32,50 / Hele lichaam 70 min: € 67,50

De naam zegt het eigenlijk al, een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. De massage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken en is bedoeld om los te komen van de dagelijkse inspanningen.

Bindweefselmassage

35 minuten: € 32,50

Vooraf aan deze behandeling is een intake van toepassing. Hierbij worden de klachten bekeken en besproken; dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.  De technieken kunnen variëren van lichte strijkingen tot het rollen en trekken van de huid.

Zwangerschapsmassage

Hele lichaam 80 min: € 77,50 / Zone behandeling 60 min: € 57,50
De zwangerschap is een unieke en bijzondere tijd in uw leven, waarin veel verandert in het lichaam. Rust en ontspanning zijn hard nodig om deze tijd gezond en in balans mee te maken. Bovendien is het goed voor de ontwikkeling van uw baby.

Hoofdpijnmassage

35 minuten: € 32,50
Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn. Ook krijgen de aangezichtsspieren bij de hoofdpijnmassage alle aandacht.

Lage rugpijnmassage

40 minuten: € 37,50
Lage rugpijn heet ook wel spit of lumbago. Patiënten met lage rugpijn hebben pijn onder in de rug. De pijn kan ook uitstralen naar de bil of het been. Vooral lang staan of zitten, maar ook bewegen, kan flink pijn doen.

Ontvang exclusieve acties en nieuwtjes

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id="538"]

De kamp 68, Amersfoort
info@skinstories.nl
06 - 40 59 23 54