Even Voorstellen

Over Nienke Tjalma & SKIN STORIES
Contact opnemen
Ik ben Nienke Tjalma, eigenaar van SKIN STORIES, salon voor huidverbetering en lichaamsmassages.

Sinds februari 2018 ben ik als zelfstandig ondernemer gevestigd in Amersfoort, aan de Kamp 68 en werk daar professioneel samen met Alicia Blauw van The Brow Spot en Charlene Melger van The Hair Spot.

In de jaren 2010 – 2013 volgde ik de opleiding tot gediplomeerd schoonheidsspecialiste aan het Beauty College te Utrecht. Gedurende die periode heb ik gewerkt en stage gelopen bij meerdere spa’s en schoonheidssalons om ervaring op te doen.

In het jaar 2016 ben ik in Amsterdam bij Delete Professionals in Waxing opgeleid tot Wax Specialiste. En de periode daarna van 2016-2017 volgde ik bij het gespecialiseerde instituut MOOD Massage in Amersfoort, diverse massage opleidingen.

Sinds 2018 ben ik als Premium Salon werkzaam met het gerenommeerde merk NANNIC, dat o.a. internationaal actief is in Nederland, België en Scandinavië. Hierbij maak ik naast hun producten gebruik van de Deep Skin en Radiofrequentie apparatuur.

Graag ontmoet ik jou binnenkort in onze mooie salon in een van de gezelligste winkelstraten, gelegen in het centrum van Amersfoort.

Ontvang exclusieve acties en nieuwtjes

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id="538"]

De kamp 68, Amersfoort
info@skinstories.nl
06 - 40 59 23 54